Slapen & Prikkels

Hét webinar over prikkels voor slaapcoaches
Bekijk het webinar

webinar

experts

jaar ervaring met baby's

Hét webinar voor slaapcoaches over prikkels!

Prikkels zijn er altijd en overal. De hele dag komen de prikkels vanuit onszelf en onze omgeving ons lijf binnen. En de hele dag zijn onze hersenen bezig met het filteren en verwerken hiervan.

Voor een goede ontwikkeling van baby’s en kinderen zijn prikkels heel belangrijk. Maar wat zijn prikkels?

In het webinar ‘Slapen & Prikkels’ voor slaapcoaches gaan wij in op alle aspecten hiervan. Naast theorie over de soorten prikkels en hoe deze worden ontvangen in het lichaam, bespreken we de verschillen van onder- en overprikkeling en welke invloed dit heeft op slapen én het ontstaan of in stand houden van slaapproblemen.

Het webinar is live te volgen op 18 februari om 11.00 uur, óf achteraf beschikbaar in de replay.

 

37.00

Voor wie is deze cursus?

Slapen & Prikkels is speciaal ontwikkeld voor slaapcoaches. In het webinar leer je de theorie over prikkels, maar voor jouw vak nog veel belangrijker: welke invloed heeft dit op slapen. Naast de theorie zal ook een deel van het webinar bestaan uit het praktisch toepassen hiervan. Denk aan onderwerpen als inslapen en doorslapen maar ook: routines, slaapmaterialen en de invloed van de dag op de nacht komen uitgebreid aan de orde. 

 In de cursus ‘Slapen & Prikkels’ leer je:

  • Wat zijn prikkels?
  • Hoe werkt de prikkelverwerking?
  • Welke invloed heeft overprikkeling op slapen?
  • Welke invloed heeft onderprikkeling op slapen?
  • Wat is het verschil tussen een slaapprobleem en een prikkelverwerkingsprobleem?

En natuurlijk ook de praktijk!

  • Welke prikkels komt een kind tegen bij dagelijkste situaties en handelingen? 
  • Welke prikkels zijn er in en om het huis?
  • De invloed van lakens, dekens, slaapzakken en inbakermaterialen. 
  • Rode vlaggen, wanneer trek je aan de bel?

 

Hoe werkt het?

Door op de knoppen op deze pagina te drukken zul je de website van PrikkelBaby verlaten en kom je terecht bij WebinarGeek. Op deze website is de cursus achter een betaalmuur te volgen.

Schrik dus niet, dit hoort er helemaal bij.
Daar kun je het webinar betalen middels IDEAL. Er staat dat je geld overmaakt naar Floek. Op je bankafschrift zul je MOLLIE zien staan, dit is het betaalsysteem waarmee de transactie wordt voldaan. Je ontvangt geen factuur. Heb je deze toch nodig, neem dan voorafgaand aan het boeken even contact met ons op.

Het webinar is live te volgen op zaterdag 18 februari om 11.00 uur. Je kunt het webinar ook achteraf bekijken in de replay. Je kunt het webiar 1 keer kijken! Natuurlijk is het wel mogelijk om te scrollen wanneer je een stukje nog eens wilt horen. Deel de link daarom ook niet met derden, dat resulteert mogelijk in het zelf onvolledig/niet kunnen kijken van het beeldmateriaal. Je hoeft het webinar niet in 1 keer te kijken! Dat kan rustig in delen wanneer het jou het beste uitkomt.

Het webinar duurt in totaal 1 uur.
Lukt betalen met IDEAL niet? Zoek dan contact met ons op via de e-mail, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van de betaling om vervolgens toegang te krijgen tot het webinar.
Het webinar kun je binnen één maand na aanschaf te bekijken, daarna vervalt de toegang.

Prikkelbaby logo transparant