PrikkelBaby

Dé online training voor ouders over prikkelverwerking
Start online cursus

lessen

uur filmmateriaal

euro

jaar ervaring met baby's

Dé online cursus voor aanstaande en jonge ouders over prikkels!

Prikkels zijn er altijd en overal. De hele dag komen de prikkels vanuit onszelf en onze omgeving ons lijf binnen. En de hele dag zijn onze hersenen bezig met het filteren en verwerken hiervan.

Door het filteren van de prikkels zijn wij bijvoorbeeld in staat een goed gesprek met elkaar te voeren, zonder dat we er de hele tijd aan herinnerd worden dat het licht aan is of dat de radio op de achtergrond aan staat. Het helpt ons te focussen op dat wat belangrijk is en wat er even niet toe doet te negeren.

Voor baby’s geldt dit niet. Een baby kan prikkels veel minder goed filteren en er op reageren. Daarnaast is een baby letterlijk minder goed in staat om bijvoorbeeld prikkels uit de weg te gaan. Daardoor raken ze erg snel overprikkeld en dat kan resulteren in onrust, verandering in slapen en huilen. Dit betekent dat een kleintje jou als ouders altijd nodig heeft!

Door de signalen van een baby te herkennen en te weten wat deze betekenen kun je veel beter inspelen op de behoeften van jouw kleintje.

89.00

Voor wie is deze cursus?

PrikkelBaby is in de basis ontwikkeld voor (aanstaande) ouders van baby’s tot ongeveer een jaar. In de cursus gaan we uit van a terme geboren baby’s die geen onderliggende problematiek hebben/ervaren. Is jouw situatie anders en wil je weten of de cursus alsnog interessant is voor jou? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. 

In de cursus ‘Prikkelverwerking bij baby’s’ leer je:

  • Wat zijn prikkels?
  • Hoe werkt de prikkelverwerking?
  • Wat is overprikkeling en hoe herken ik dit bij mijn baby?
  • Wat is onderprikkeling en hoe herken ik dit bij mijn baby?
  • Wat kan ik doen als mijn baby overprikkeld is?
  • Wat kan ik doen als mijn baby onderprikkeld is?

En natuurlijk ook de praktijk!

  • Welke prikkels kom ik tegen bij dagelijkste handelingen als wassen, aankleden en verluieren?
  • Welke prikkels zijn er in en om het huis?
  • Welke prikkels kom ik tegen als ik naar buiten ga?
  • Hoe kan ik hier het beste mee omgaan, zodat ik aansluit bij de behoefte van mijn kleintje

 

Hoe werkt het?

Door op de knoppen op deze pagina te drukken zul je de website van PrikkelBaby verlaten en kom je terecht bij WebinarGeek. Op deze website is de cursus achter een betaalmuur te volgen.

Schrik dus niet, dit hoort er helemaal bij.
Daar kun je de cursus betalen middels IDEAL. Er staat dat je geld overmaakt naar Liefdevol Dragen. Op je bankafschrift zul je MOLLIE zien staan, dit is het betaalsysteem waarmee de transactie wordt voldaan.
We bieden momenteel geen andere betaalopties, het is niet uitgesloten dat deze in de toekomst nog zullen volgen.

Je kunt de cursus 1 keer kijken! Natuurlijk is het wel mogelijk om te scrollen wanneer je een stukje nog eens wilt horen. Deel de link daarom ook niet met derden, dat resulteert mogelijk in het zelf onvolledig/niet kunnen kijken van het beeldmateriaal. Je hoeft de cursus niet in 1 keer te kijken! Dat kan rustig in delen wanneer het jou het beste uitkomt.
De cursus duurt in totaal 2,5 uur.
Lukt betalen met IDEAL niet? Zoek dan contact met ons op via de e-mail, dan kunnen wij je verder helpen met het maken van de betaling om vervolgens toegang te krijgen tot de scholing.
De online cursus  binnen een jaar na aanschaf te bekijken, daarna vervalt de toegang.