Hi, wij zijn PrikkelBaby

Miluška Flooren & Joyce Zwijnenburg

Teamwork makes the dream work

PrikkelBaby is een samenwerking tussen Joyce Zwijnenburg – Groen – Baby en Kind en Miluška Flooren-van Eekelen – Floek

Wij hebben een andere achtergrond en werkveld, maar delen een passie: prikkels en prikkelverwerking bij het jonge kind.
We stellen ons graag aan je voor!

Miluška

Mijn naam is Miluška Flooren – van Eekelen van Floek. In mijn bedrijf is mijn belangrijkste doelstelling: ondersteuning in het vroege hechtingsproces tussen ouder en kind. 

Ik heb mijn achtergrond in de zorg, en hoewel ik niet meer “aan het bed sta”, zoek ik in mijn werk nog wel de connectie met de werkvloer. In 2011 heb ik mij omgeschoold tot draagconsulent en heb ook enkele jaren de cursus tot Draagconsulent gegeven. Ook gaf ik masterclasses over dragen in binnen- en buitenland. Momenteel geef ik voornamelijk veel scholing aan professionals in de zorg, bedrijfsondersteuning en het ondersteunen van jonge ouders en hun kind. 

Mijn expertise ligt vooral op het Slapen, huilen en de prikkelverweking van het jonge kind en de zorgvragers eromheen. Deze onderwerpen komen binnen PrikkelBaby helemaal tot hun recht. Voortdurend ben ik bezig mijzelf te ontwikkelen door het lezen van literatuur en het volgen van scholingen.

Joyce

Mijn naam is Joyce Zwijnenburg van Groen – Baby en Kind. Het is mijn missie jou te ondersteunen bij de optimale ontwikkeling van jouw baby of kind.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut en in 2013 volgde ik de opleiding tot prikkelverwerkingstherapeut om mij te verdiepen in de complexe problematiek van de patiënten die ik behandelde in de gehandicaptensector.

Van 2015 tot 1019 deed ik mijn Master Kinderfysiotherapie in 2020 startte ik mijn eigen praktijk. Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en jonge kinderen. Als aanvulling op mijn werk deed ik in 2020 de opleiding tot draagconsulente en in 2022 de specialisatie prikkelverwerking bij kinderen van 0-2 jaar. 

PrikkelBaby

Gedreven en samengebracht door onze passie voor het jonge kind raakten wij niet uitgesproken over alle ontwikkelingen die baby’s doormaken. Hoe prachtig de emotionele, sociale en motorische ontwikkeling naast elkaar lopen. En vooral ook, welke invloed hebben wij als ouders op deze ontwikkelingen.

Op internet lees je veel over de verschillende ontwikkelingen van onze kleintjes, maar over de prikkelverwerking kun je slechts weinig informatie terug vinden. En dat, terwijl het snappen en herkennen van de invloed van prikkels juist enorm helpend kan zijn in het ondersteunen van de
hechting en de ontwikkeling van jouw baby.

En zo ontstond PrikkelBaby.
Wij willen onze kennis en onze ervaringen met heel veel liefde met jou delen!

Liefs
Miluška en Joyce